Ontdek het buitenleven: een boeiend interview met Nienke Breukers van Obelink!

Hoewel het zonnige weer nog even op zich laat wachten, is de lente officieel begonnen! Binnenkort tijd om weer meer naar buiten te gaan en te genieten van het buitenleven. Daarom gingen wij voor Mijn Magazine voor de editie ‘’Buitenleven’’ in gesprek met Nienke Breukers, werkzaam bij Obelink, specialist in kamperen en outdoor!
gedeeld in Carrièretips
april 22, 2024
Ontdek het buitenleven: een boeiend interview met Nienke Breukers van Obelink!

Mijn naam is Nienke Breukers, 25 jaar en kom uit Winterswijk. Na het halen van mijn VMBO-TL diploma ben ik aan de slag gegaan als weekendhulp bij Obelink als kassière. In dat jaar ben ik ook gestart met mijn MBO diploma en heb ik in 2017 mijn diploma behaald als specialist in natuur en vormgeving. Hierna ben ik fulltime gaan werken bij Obelink. Eerst als kassière, maar al snel als online productverrijker en categorie beheerder.

Ik zocht in 2014 een vakantie-/ weekend bijbaan, nadat ik klaar was met mijn middelbare school. Bij Obelink zag ik de mogelijkheid om veel te werken in de weekenden en vakanties, waardoor ik als jongere goed kon sparen. De sfeer tussen collega’s, de laagdrempeligheid naar elkaar en de diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf maken het werken bij Obelink niet alleen prettig, maar ook
uniek.

Wij zijn natuurlijk een kampeerbedrijf, alles om ons heen heeft te maken met het buitenleven. Wij willen, naast een zo breed mogelijk publiek trekken, ook collega’s het buitenleven stimuleren. Wij organiseren verschillende buitenactiviteiten, zoals een kampeer lunch, waarbij je de kleine kneepjes van het kamperen onder de knie krijgt. Daarnaast vertegenwoordigen we Obelink regelmatig op verschillende bedrijventoernooien zoals voetbal, badminton en beachvolleybal.

Wij willen graag bij een zo’n breed mogelijk publiek het kamperen aantrekkelijk maken. Voor iedere portemonnee zal bij ons iets te vinden zijn om de benodigdheden voor het kamperen te verzamelen. Van een uitgebreid assortiment aan tenten, kampeermeubelen, technische accessoires tot aan outdoor uitrusting en tuinmeubelen, bij ons is alles te vinden om het buitenleven compleet te maken.

De leukste en gezelligste personeelsfeestjes en vrijmibo’s blijven mij altijd wel bij. Daarnaast merk je dat er meerdere vriendschappen ontstaan en gaan regelmatig groepen collega’s met elkaar buiten werkuren op stap! Hierin merk je ook dat je in een echt familiebedrijf werkt.

Deel dit artikel via socials

Gerelateerde blogs

Doorzoek onze tips en tricks!

januari 30, 2024
Een bijzonder interview op de dag van het werkplezier in de zorg! Marly Sikkes vertelt over haar ervaring bij Azora!
Vandaag, 30 januari, is het de Dag van het Werkplezier in de zorg. Voor deze speciale dag hebben wij een interview mogen afnemen met een medewerker van Azora, Marly Sikkes. We willen vandaag graag de zorgsector in het zonnetje zetten. In dit verhaal lees je verder over Marly haar ervaring met het werken in de zorg.
januari 9, 2024
Het geheim van een overtuigende e-mail: jouw stap naar een stage, afstudeeropdracht of baan in de Achterhoek!
Ben je een ambitieuze stage- of werkzoeker die op zoek is naar nieuwe kansen in de Achterhoek? Dan is het tijd om op te vallen tussen de rest. Met de juiste benadering en een pakkende e-mail, kan je de deuren openen naar geweldige mogelijkheden in deze prachtige regio.
december 12, 2023
“Bij Brink werd ik verrast door het jonge team”
Mijn naam is Luca Wijgman, ik ben 25 jaar oud en ik werk bij Brink Moulds & Dies op de tekenafdeling. Ik ben nu drie jaar actief bij Brink. Ik ben begonnen in Harskamp en daar heb ik een half jaar lang een inwerktraject gevolgd. Na dit traject ben ik teruggegaan naar Winterswijk en sindsdien ben ik actief als tekenaar/constructeur. 
december 11, 2023
“Bij Frontis kreeg ik de kans om na mijn afstudeerstage te blijven werken”
Ik ben Bregje van Eldik. Ik ben in juli 2020 bij Frontis in Varsseveld afgestudeerd aan de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de HAN.  Frontis is een full service digitaal bureau uit de Achterhoek waar ze aan diverse toffe projecten werken voor ambitieuze opdrachtgevers uit de regio. Bij digitale projecten kun je denken aan websites, webshops, koppelingen, applicaties en online marketing campagnes. Wij kunnen klanten de volledige digitale service aanbieden. Binnen Frontis vervul ik sinds september 2020 de functie van Interaction Designer. Als Interaction Designer sta ik garant voor de eindgebruiker in alle fases van het onderzoek-, ontwerp- en ontwikkeltraject. Dit doe ik onder andere door gebruikersonderzoek uit te voeren en door bijvoorbeeld persona’s, experience maps en user stories uit te werken. Door de wensen en de behoeften van de eindgebruiker als uitgangspunt te nemen en ze in het hele project te betrekken, zorgen we ervoor dat we een oplossing opleveren waar de eindgebruiker blij van wordt.