XL-Panel B.V

's-Heerenberg

Over XL-Panel B.V

Bedrijfsactiviteiten van XL-Panel B.V

XL-Panel B.V bestaat circa 12 jaar en beschikt over 18 gemotiveerde medewerkers. Het is actief in de wereld van de bevestigingsmaterialen voor de geventileerde gevel en maakt van halffabricaten samen met partners hoogwaardige eindproducten.

Producten als gekleurde schroeven voor diverse plaatmaterialen zoals Rockpanel, Trespa en JamesHardie is waar het bedrijf zich in specialiseert. Toegevoerde waarde leveren, dat is waar de bedrijfsactiviteiten op gericht zijn.

Bedrijfscultuur bij XL-Panel B.V

De bedrijfsactiviteiten worden uitgevoerd op een informele manier. Samenwerken is waar het om draait binnen het bedrijf, zowel met onze relaties als onderling. Uiteraard moet er volgens Achterhoekse begrippen hard gewerkt worden, maar ook de Achterhoekse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel en uiteraard de daarbij horende VRIJMIBO.

Elkaar motiveren en helpen waar nodig, partnerships en langdurige relaties aangaan aangaan met onze klanten en leveranciers, dat maakt het werken bij XL-Panel zo mooi.

Stage lopen, afstuderen of werken bij XL-Panel B.V

Wij willen graag dat onze werknemers trots zijn op het bedrijf waar ze komen te werken, dat deze werknemers zichzelf kunnen ontwikkelen en uiteindelijk een beter persoon worden, zowel op zakelijk gebied als privé.

Aanvullende informatie

Wij zijn staan altijd open voor samenwerking en/of partnerships. Zowel voor de werknemers als werkgevers.

Werken moet je overal! Een veel gehoorde quote die absoluut op waarheid is berust! Werken moet je overal, maar echt plezier hebben in je werk is lang niet overal het geval.

Door te werken bij en met XL, heb je dit wel! Wij durven met recht te stellen dat wij een plezierige werkgever zijn die alles doet om de werknemers plezier, uitdaging en ontwikkeling te bieden.

Ben jij nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op!

Of kijk tussen de openstaande vacatures.

Staan deze er niet? Stuur gerust een open sollicitatie naar jeroen@xl-panel.nl en wie weet zien we je snel!

Samen sterker worden.

Bedrijfsvideo XL-Panel B.V

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door XL-Panel B.V

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0314668562 031466**** Toon
Locatie
's-Heerenberg