WSi techniek

Lichtenvoorde

Over WSi techniek

Bedrijfsactiviteiten van WSi techniek

WSi techniek is een technisch installatie bedrijf. Wij streven ernaar een betrouwbare installateur te zijn die zich als totaalinstallateur richt op installaties voor zowel particulieren, zakelijke klanten en overheidsinstellingen. Inlevingsvermogen in de klant en onze medewerkers is voor ons de basisregel waarop wij ieder werk benaderen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat mensen optimaal kunnen wonen, werken, produceren en ontspannen. Voor dit alles zullen wij ons optimaal inzetten tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Bedrijfscultuur bij WSi techniek

WSi techniek is een jong en vooruitstrevend bedrijf met twee gespecialiseerde bedrijfsonderdelen: techniek Beheer & Onderhoud en techniek Projecten. Wij zijn sterk in integrale dienstverlening binnen de techniek die mensen nodig hebben om te wonen, te werken of te recreëren. We luisteren eerst naar de wensen en behoeften van de klant en leveren daarbij, in nauwe samenspraak, de benodigde techniek. Wij profileren ons door lange termijn samenwerkingsverbanden met andere marktpartijen aan te gaan binnen de gehele bouwkolom en zodanig de juiste totaaloplossing te bieden voor de klant, want de toekomst maken wij samen!

Hoewel we met meer dan 100 collega’s inmiddels zijn uitgegroeid tot een groot bedrijf, voelt onze cultuur nog altijd laagdrempelig en familiair aan. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt binnen WSi; ongeacht functie, leeftijd, achtergrond of ervaring. Zelf de WSi cultuur ervaren? Misschien is één van onze vacatures iets voor jou!

Stage lopen, afstuderen of werken bij WSi techniek

Werken bij WSi techniek? Dat betekent samen met je collega’s mooie resultaten behalen, mét ruimte voor je eigen ontwikkeling. Wij WSi’ers hebben een passie voor techniek, houden van uitdaging en zetten graag een stapje extra. Niet alleen voor de klant, maar ook om het werk voor collega’s zo prettig mogelijk te maken. Iets voor jou? Check onze vacatures en wie weet kom jij wel werken bij WSi!

Bedrijfsvideo WSi techniek

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door WSi techniek

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0544-375989 0544-37**** Toon
Locatie
Lichtenvoorde