Wila B.V.

Lochem

Over Wila B.V.

Bedrijfsactiviteiten van Wila B.V.

Support van wereldklasse Wila B.V. is ‘s werelds grootste onafhankelijke producent van high end kantpers gereedschap, bombeersystemen en accessoires. We werken op alle niveaus nauw samen met alle belangrijke kantpersbouwers. Van de ontwikkeling van nieuwe buigtechnologie tot en met de werkvloer en de operator.

Wie met Wila gereedschap werkt, is verzekerd van een perfecte match tussen kantpers en gereedschap. Het resultaat: spitstechnologie voor ongeëvenaarde productiviteit in kantpersen. Service van wereldklasse De levensduur van Wila producten overschrijdt gemakkelijk de tien jaar. Al die tijd functioneert het alsof het nieuw is. Dat geldt ook voor onze dienstverlening.

Wila verzorgt uitgebreide trainingen, die garanderen dat fabrikanten en andere Wila vertegenwoordigers in staat zijn de beste service te verlenen. Informatie, assistentie, after sales, maar ook betrouwbaar en zorgvuldig zaken doen: een duurzame relatie met een tevreden klant gaat vóór alles. Snel, flexibel, betrouwbaar Wila heeft efficiënte distributiekanalen overal ter wereld. Onze distributeurs zijn perfect ingevoerd in de allerlaatste kantpers technologie. Heeft u assistentie nodig, waar en wanneer dan ook, dan wordt dat direct geregeld via één vast aanspreekpunt. Alle Wila producten zijn continu op voorraad en worden snel geleverd. Fabricage en aflevering zijn flexibel op uw wensen af te stemmen, ook als het gaat om speciaal gereedschap.

Bedrijfscultuur bij Wila B.V.

Het belang om te blijven investeren in mensen en in de manieren waarop ze met elkaar samenwerken. Vanwaar die trots? Bovenal omdat het Wila goed gaat. Maar ook omdat we inderdaad meer en meer gezien worden als de onderneming die we eigenlijk willen zijn. En omdat steeds meer vooraanstaande kantpersfabrikanten en bedrijven in de plaatverwerkende industrie Wila erkennen als de marktleider in kantpersgereedschap en accessoires op de wereldmarkt, en als zodanig, als één van de drijvende krachten wat betreft kantpersproductiviteit. Maar vooral omdat iedereen binnen Wila een wezenlijk onderdeel is van dat succes. Betrokkenheid, enthousiasme… het zijn bij ons allesbehalve loze kreten. Niet in de laatste plaats omdat ze voortdurend worden gevoed door een steeds verdergaande professionalisering van de organisatie als geheel maar ook van elke individuele medewerker binnen dat geheel.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Wila B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
0573-289832 0573-28**** Toon
Locatie
Lochem