Wassink Installatie

Doetinchem

Over Wassink Installatie

Bedrijfsactiviteiten van Wassink Installatie

Wassink Installatie is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar historie en volop ambities voor de toekomst. Met 100 medewerkers en vestigingen in Doetinchem en Winterswijk realiseren wij mooie projecten voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers en bedienen wij veel vaste klanten.

Wassink Installatie. Precies.
Wij streven altijd naar perfectie en continuïteit. In alles wat we doen, doen we alsof het voor onszelf is en dan nog beter! Dat zit in de genen van ons familiebedrijf. Of het nu om zinkwerk gaat, een complete elektronische installatie of klimaatinstallatie, onze klanten zijn verzekerd van kwaliteit. Maar ook meer gemak, comfort, duurzaamheid, veiligheid en energiezuinige toepassingen in hun woning, bedrijfspand of gebouw kunnen wij voor onze klanten realiseren. Alle kennis en expertise is aanwezig omtrent elektrotechnische en klimaat technische installaties, zoals centrale verwarming, airconditioning, ventilatie, luchtbehandeling en verlichtingssystemen. Dit kunnen wij waarmaken door ons loyale en betrokken team, waarvoor geen vraag teveel is.

Bedrijfscultuur bij Wassink Installatie

Wij hebben regelmatig vacatures voor afwisselende en dynamische functies en maken graag kennis met gedreven en enthousiaste mensen die ons bedrijf willen komen versterken. Ben jij de ambitieuze collega die een bijdrage wil leveren aan de groei van ons betrouwbare, degelijke en innovatieve installatiebedrijf?

Bij Wassink blijf je groeien!
Voor jouw goede inzet krijg je ook wat terug! Wij hechten veel waarde aan een goede werksfeer en bieden je arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met de functie-eisen en de bijbehorende werkervaring. Ook bieden wij mogelijkheden voor individuele (door)groei. Bijblijven in onze branche is een must, daarom motiveren wij je om gebruik te maken van onze opleidingsmogelijkheden.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Wassink Installatie

Wassink Installatie maakt graag kennis met gedreven en enthousiaste studenten (MBO/HBO/WO) die een steentje willen bijdragen aan ons bedrijf en tegelijkertijd kennis en ervaring willen opdoen. Ben jij de ambitieuze student die een bijdrage wil leveren aan de groei van ons betrouwbare, degelijke en innovatieve installatiebedrijf? Wij gaan graag met je in gesprek! Voor vragen kun je contact opnemen met onze HR functionaris, Renate van Duijvenbode (vanduijvenbode@wassink.nl of 0543-517925).

Aanvullende informatie

Wassink Installatie is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Zowel specialisten met ervaring als nieuwkomers nodigen wij uit om contact op te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek! Voor vragen kun je contact opnemen met onze HR functionaris, Renate van Duijvenbode (vanduijvenbode@wassink.nl of 0543-517925).

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Wassink Installatie

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
(0543) 51 79 25 (0543) 51 7**** Toon
Locatie
Doetinchem