Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Doetinchem

Over Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Bedrijfsactiviteiten Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is een middelgroot notariaat dat al jarenlang geworteld is in de Achterhoek en de Doetinchemse samenleving. Ons kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum in Doetinchem. Onze werknemers hebben veel ervaring en zijn allen gespecialiseerd. Wij hebben specialisten op het gebied van:
– Familiezaken
– Ondernemingen
– Estate Planning
– Onroerende Zaken
– Mediation
– Commercieel Vastgoed Betrokkenheid is waar onze dienstverlening op gebaseerd is.

Onze notarissen hebben dan ook veel persoonlijk contact met de mensen achter het juridische vraagstuk. Onze dagelijkse werkzaamheden lijken zich vooral af te spelen binnen daarvoor vastgestelde kaders. Echter, niets is minder waar. Het is iedere keer een uitdaging om de wet- en regelgeving op de juiste manier toe te passen om een optimaal resultaat te bereiken. Wij beschouwen het als een kwaliteit om juridische vraagstukken vanuit meerdere kanten te willen en te kunnen benaderen.

Wij werken graag in een inspirerende omgeving en ondersteunen daarom verschillende culturele initiatieven die het wonen en werken in onze omgeving de moeite waard maken. Creativiteit is onze bron voor inspiratie! Mocht het zijn dat iemand een beroep op ons doet en een redelijk eenvoudig juridisch vraagstuk heeft, dan verwijzen wij deze personen graag door naar Basisnotarissen, een onderdeel van Van Weeghel Doppenberg Kamps.

Bedrijfscultuur bij Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Bij Van Weeghel Doppenberg Kamps heerst een informele bedrijfscultuur. Wij werken met een gezellige, hechte groep werknemers. Bij ons zijn er ook vele doorgroeimogelijkheden. Ook zorgen wij ervoor dat ons personeel zich kan blijven bijscholen. . Zo is iedere werknemer verplicht om tenminste 1 cursus per jaar te volgen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Een mogelijke nieuwe werknemer krijgt eerst een gesprek met onze personeelsfunctionaris. Mocht dit gesprek van beide kanten goed bevallen dan volgt er een assessment. Hier wordt de sollicitant getest op zijn of haar algemene kennis die aanwezig moet zijn om goed te kunnen functioneren. Op onze website staat per vacature ook een functieomschrijving.

Aanvullende informatie

Stageverslag Stagiair:
Als vierdejaars HBO-Rechten student aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen mocht ik twintig weken stage lopen. De afgelopen jaren heb ik kennis gemaakt met de verschillende rechtsgebieden en in mijn derde leerjaar heb ik me aan de hand van zelfgekozen minors hierin verdiept. Helaas waren er geen keuzevakken die refereren aan het notariaat. Het leek mij altijd wel interessant om daar toch kennis mee te maken. ‘

Mijn stageperiode bij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is daarom een goede uitdaging voor mij en een uitstekende kans om toch kennis te maken met het notariaat. Om een stageplek te verwerven ben ik destijds met mijn curriculum vitae naar Basisnotarissen.nl gegaan. Daar hadden ze helaas geen plaats meer, maar het heeft wel iets opgeleverd: ik werd namelijk doorverwezen naar Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen. Zo ben ik hier dus terecht gekomen. Tijdens mijn stageperiode werd mij al snel duidelijk dat kwaliteit één van de belangrijkste doelstellingen is. Dit zie je dan ook in alle werkzaamheden terug. Ik heb de stageperiode als plezierig ervaren en tegelijkertijd leerzaam. De collega’s zijn altijd bereid om je wat uit te leggen en je wordt echt opgenomen in het team. En dit is voor mij doorslaggevend om Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen als een geschikt kantoor voor een HBO-Rechtenstage te bestempelen.
Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
https://vwdknotarissen.nl/ medewerkers
Telefoonnummer
0314-372214 0314-37**** Toon
Locatie
Doetinchem