TEKDAflex B.V.

Doetinchem

Over TEKDAflex B.V.

Bedrijfsactiviteiten van TEKDAflex B.V.

Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van kunststof plaatmateriaal. Al ruim 25 jaar onderscheiden wij ons door middel van duurzame- en exclusieve producten. Wij beschikken over de juiste vakkennis van materialen en toepassingen zodat wij uitstekend advies kunnen geven en mee kunnen denken met onze klanten om tot het juiste product te komen.

Bedrijfscultuur bij TEKDAflex B.V.

Met 20 medewerkers zijn wij een vooruitstrevende en dynamische organisatie waarbij we eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. Korte lijnen, gedreven mensen en de Achterhoekse gemoedelijkheid zorgen voor een prettige werksfeer.

Stage lopen, afstuderen of werken bij TEKDAflex B.V.

Beschik jij over technisch inzicht, heb je twee rechter handen en wil je graag aan de slag bij een vooruitstrevende organisatie? Dan is een functie binnen TEKDAflex echt iets voor jou!
Als kunststofbewerker draag jij je steentje bij aan de productie van hoogwaardig gevormde kunststofproducten. Binnen onze modern ingerichte werkplaats werk je met verschillende machines. Intern leren wij je alle kneepjes van het vak waardoor je uiteindelijk kunt gaan fungeren als een allround kunststofbewerker.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door TEKDAflex B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0314-360604 0314-36**** Toon
Locatie
Doetinchem