Siza

Doetinchem

Over Siza

Bedrijfsactiviteiten van Siza

Siza ondersteunt op de momenten dat het nodig is. Hoe we dat doen, varieert van een duwtje in de rug tot 24-uurs zorg in een woonvoorziening. En van dagbesteding op een activiteitencentrum tot het helpen vinden van een betaalde baan. In onze zorg- en dienstverlening dagen we mensen uit om hun grenzen te verleggen, als dat kan. En als innovatie en techniek daarbij kunnen helpen, maken we daar dankbaar gebruik van.

Bedrijfscultuur bij Siza

Met ruim 2600 collega’s werken we elke dag aan de zorg en ondersteuning voor meer dan 3500 cliënten. Dat doen we op 150 verschillende locaties in Gelderland en Noord-Brabant. Bij Siza werken we met multidisciplinaire teams met begeleiders, verpleegkundigen en behandelaren. Samen zorgen we er voor dat de cliënten de juiste begeleiding krijgen. En alles begint bij de vraag; hoe kunnen we je helpen?

Alles begint bij ons met een goed gesprek. Want je kunt pas iets betekenen voor een ander, als je begrijpt wat die ander nodig heeft. Met cliënten, ouders en verwanten zijn we daarover continu in dialoog. Wat kan iemand zelf? Wat kan iemand leren? Wie kan daarbij ondersteunen? En hoe? Zo bekijken we samen welke begeleiding of behandeling het beste past. Of misschien is een technologische oplossing wel het antwoord op de vraag. Maar altijd geldt: we zijn voortdurend met elkaar in gesprek. Dat is de kern van onze manier van werken. We hebben dit vastgelegd in ons kwaliteitshandvest.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Siza

Je krijgt bij ons kansen en ruimte om je vakkennis op peil te houden en je te ontwikkelen. Want alleen dan kunnen we samen de zorg en ondersteuning bieden die cliënten nodig hebben. En daarover zijn we vaak met elkaar in gesprek. Het is belangrijk dat je goed bent in wat je doet. En dat je er plezier in hebt.

Aanvullende informatie

Als student krijg je bij Siza de mogelijkheid om brede ervaring op te doen en kennis te maken met allerlei facetten van werken in de gehandicaptenzorg. Er zijn diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor een praktijkplaats binnen een woonlocatie of een locatie voor dagbesteding zoals een activiteitencentrum. Ben je nieuwsgierig geworden? We helpen je graag verder.

Bedrijfsvideo Siza

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Siza

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
06-13055741 06-1305**** Toon
Locatie
Doetinchem