Rimetaal

Vorden

Over Rimetaal

Bedrijfsactiviteiten van Rimetaal

Rimetaal is een innovatief en modern uitgerust metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in Vorden. Sinds 1994 houden wij ons bezig met het ontwikkelen en produceren van duurzame metaalproducten. Vanaf het begin staat de samenwerking met klanten centraal. Veel van deze relaties bestaan nog steeds, hetgeen aantoont dat wij ook graag in deze relaties investeren. Zo ontwikkelen en produceren wij al jaren (ondergrondse) afvalinzamelsystemen en geluidsgedempte aggregaatomkastingen.

Bij projecten ziet u enkele voorbeelden waar we erg trots op zijn. Dat we daarbij ook geheel nieuwe technieken ontwikkelen blijkt uit het feit dat deze ondertussen hebben geleid tot diverse octrooien en patenten. Steeds meer bedrijven kloppen bij ons aan om in nauwe samenwerking nieuwe producten te ontwerpen of bestaande producten te verbeteren. Met onze afdeling ontwikkeling en een modern machinepark zijn we in staat hele nieuwe, hoogwaardige en duurzame producten in diverse toepassingsgebieden kompleet in eigen beheer te ontwikkelen en te produceren. In Vorden. In Nederland.

Bedrijfscultuur bij Rimetaal

Rimetaal heeft een team van circa 45 gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers, die allen goed zijn in hun vak en actief willen meedenken. De medewerkers volgen regelmatig cursussen en trainingen voor de nieuwste inzichten en technieken. Daarnaast zijn we participant van de Bedrijfstakschool Anton Tijdink in Terborg waardoor nieuwe mensen instromen en onze huidige medewerkers op de hoogte zijn van nieuwe technieken.

Ook met het Graafschapcollege in Doetinchem alsmede de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en het Saxion college werken we intensief samen zodat de kennisuitwisseling gegarandeerd is. Maar ook dat jonge mensen de kans krijgen, de actuele theoretische inzichten bij Rimetaal in de praktijk te kunnen inzetten.

Onze directie bestaat uit Arnold Wolbrink en Marcel Fortuin. Arnold Wolbrink is oprichter van het bedrijf en richt zich op de ontwikkeling en ontwerp van vele nieuwe producten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de technische aspecten binnen de organisatie. Hij heeft een schat aan ervaring maar kan ook heel goed denken vanuit functionele eisen aan een nieuw product. Marcel Fortuin is verantwoordelijk voor de commerciële, financiële en logistieke activiteiten. Na zijn studie bedrijfskunde heeft hij jarenlang in Duitsland gewoond en gewerkt. Hij heeft een ruime ervaring op het gebied van afvalinzameling en reycling. Voordat hij in 2005 bij Rimetaal kwam was hij directeur bij ATG & Rosendahl GmbH in Düsseldorf, een dochtermaatschappij van RWE Umwelt AG.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Rimetaal

Onze medewerkers hebben kennis van materialen en processen en werken met en voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers. Ze zijn klantgericht, enthousiast en gedreven. Zo werken we met het hele team aan en naar een product waar we trots op kunnen zijn. Misschien iets voor jou? Als we vacatures hebben staan ze hier vermeld. Mochten er geen vacatures zijn, dan kun je ook reageren. Open sollicitaties zijn welkom, mits je jezelf in bovengenoemde beschrijving herkent.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Rimetaal

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0575-557122 0575-55**** Toon
Locatie
Vorden