Mombarg Betonelementen BV

Ulft

Over Mombarg Betonelementen BV

Bedrijfsactiviteiten van Mombarg Betonelementen BV

Mombarg Beton uit Ulft is producent en leverancier van geprefabriceerde betonnen kelders, putten, casco’s en elementen. Wij produceren een breed scala aan producten voor de grote en kleine aannemers, maar ook particulieren, infra en de bouwmaterialenhandel. Een greep uit ons productassortiment kunt u terugvinden op onze Producten (Products) pagina op LinkedIn. Bestaande uit geprefabriceerde- kelders, trappen & bordessen, balkons & galerijen, kolommen, balken, wanden, gevel- en schoonwerk- elementen.

Naast het produceren van geprefabriceerde betonnen elementen zijn wij ook proactief in het engineeren van de elementen. Om faalkosten tijdens de bouwfase te voorkomen engineeren wij samen met de klant, vorm- en wapeningstekeningen van complete casco’s in Revit (3D) en Autocad (2D). Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de individuele elementen, maar ook naar de knooppunten en de manier van koppelen. Door de korte lijnen en deskundigheid binnen onze organisatie zijn wij zeer flexibel in mogelijkheden en levertijden, daarnaast staan we garant voor een goed eindproduct met een concurrerende prijs!

Bedrijfscultuur bij Mombarg Betonelementen BV

Naast het produceren van geprefabriceerde betonnen elementen zijn wij ook proactief in het engineeren van de elementen. Om faalkosten tijdens de bouwfase te voorkomen engineeren wij samen met de klant, vorm- en wapeningstekeningen van complete casco’s in Revit (3D) en Autocad (2D). Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de individuele elementen, maar ook naar de knooppunten en de manier van koppelen. Dit maakt dat wij elke keer weer unieke & uitdagende producten leveren.


Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Mombarg Betonelementen BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0314-760760 0314-76**** Toon
Locatie
Ulft