MaximaVida

Groenlo

Over MaximaVida

Bedrijfsactiviteiten van MaximaVida

Over MaximaVida
MaximaVida is dé webshop van kleurrijke meubelen voor BINNEN en BUITEN. Wij voegen graag kleur toe aan de alledaagse dingen van het leven. Dit doen we met onze kleurrijke meubelen, styling tips en inspiratie!

Ons kantoor met magazijn is gevestigd in Groenlo. Met een klein, hecht team van 10 mensen wordt het hele ordertraject intern gedaan. Van het ontwikkelen en inkopen van producten tot het regelen van het logistieke proces, de klantenservice, de online marketing tot aan de fotografie.

Bedrijfscultuur bij MaximaVida

Elke dag bestellen consumenten en bedrijven via onze site of marketplaces (oa Bol, Amazon, fonQ) onze unieke producten. De bestellingen worden dezelfde dag nog verwerkt in ons systeem, want de consument wil het graag zo snel mogelijk ontvangen.

Wanneer je werkt bij ons in het magazijn, dan ben jij degene die de producten pakt en verzendklaar maakt. Jij kent de weg in ons magazijn als geen ander en weet vlot de producten te vinden en indien nodig in te pakken. Het op tijd en onbeschadigd leveren van de juiste producten is voor jou een dagelijkse uitdaging. Naast een collega die graag de handen uit de mouwen steekt, ben jij iemand die goed het overzicht kan bewaren tijdens drukte in het magazijn.

Wanneer je werkt op de klantenservice, dan ben jij degene die de order verwerkt in ons systeem en de juiste transporteur boekt. Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en bent goed in het bewaren van overzicht tijdens drukke periodes. Je kunt je goed verplaatsen in de klant en bent daarom in staat de meeste vragen van onze klanten te beantwoorden. Het is voor jouw dagelijks een uitdaging om een goede klantbeoordeling te scoren.

De ontwikkelingen in de internetwereld gaan snel, daar spelen wij continue op in. Hoe zorgen we ervoor dat het bestelproces zo soepel mogelijk loopt en pakketjes op tijd de deur uit gaan? We zijn altijd op zoek naar verbetering.

Bedrijfsvideo MaximaVida

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door MaximaVida

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
0544375445 054437**** Toon
Locatie
Groenlo