Lovink Industries

Terborg

Over Lovink Industries

Bedrijfsactiviteiten van Lovink Industries

Lovink Industries b.v., opgericht in 1911, is een groeiende onafhankelijke industriële organisatie met wereldwijde activiteiten. Wij streven een langdurige marktvertegenwoordiging na dankzij innovatieve producten en strategische productie. Het beleid van ons bedrijf is gericht op financiële stabiliteit dankzij winstgevende groei. Op deze manier wil Lovink Industries de continuïteit voor klanten en werknemers op de lange termijn garanderen.

De belangrijkste markten voor Lovink Industries zijn de witgoedsector (40%), industriële installaties (20%), elektrotechnische producten (15%), verwarmingssystemen (15%) en de automobiel/truck sector (10%). Lovink Industries exporteert naar meer dan 20 landen over de hele wereld en is een gewaardeerd leverancier van vele vermaarde internationale ondernemingen.

Door deze veelzijdigheid is Lovink Industries in te delen in: – Lovink Technocast: is een leverancier van hoogwaardige gietijzeren producten. Het bedrijf heeft wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd door innovatieve ontwikkelingen in haar processen. In samenwerking met klanten wordt kennis en ervaring gebundeld waardoor gespecialiseerde toepassingen worden gerealiseerd.

Lovink Enertech: concentreert zich op de ontwikkeling, productie en levering van betrouwbare, innovatieve kabelgarnituren voor laag- en middenspanningskabels. In combinatie met training, advies en projectmatige ondersteuning wordt gestreefd naar een ongestoorde elektriciteitsvoorziening voor de eindgebruiker. – Lovink Polska Sp.z.o.o. is een strategische productielocatie in Wykroty (Polen). Door lage productiekosten en met behulp van hoogwaardig geschoold personeel wordt tegemoet gekomen aan de beste kwaliteit tegen de juiste prijs.

Bedrijfscultuur bij Lovink Industries

Royal Lovink Industries is een modern en dynamisch bedrijf en is in de markt een speler van formaat. Lovink heeft een personeelsbestand van 220 medewerkers en is een zelfstandige onderneming met als specialisme het vertalen van specifieke klantwensen naar technische mogelijkheden. Onze organisatie kenmerkt zich door weinig verloop. Er heerst een grote mate van collegialiteit en een prettig informele werksfeer.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Lovink Industries

Gemotiveerd, enthousiast en flexibel.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Lovink Industries

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
0315-335 656 0315-335**** Toon
Locatie
Terborg