Livelife

Doetinchem

Over Livelife

Bedrijfsactiviteiten van Livelife

Livelife biedt organisaties, waaronder ledenvereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers, de beste aanvullende en innovatieve producten en diensten in zorg aan huis. Van product tot en met marketing en communicatie. Om de levenskwaliteit van jong en oud te verhogen. Betaalbaar en volgens de laatste ontwikkelingen, zonder winstoogmerk.

Bij Livelife werken mensen die jarenlange ervaring hebben in de zorg en marketing. Wij weten wat er speelt, wat er nodig is en wat de wensen zijn. Zowel regionaal als landelijk. En dat blijkt, want de resultaten zijn goed.

Bedrijfscultuur bij Livelife

Werken bij Livelife betekent werken met verschillende labels. Naast ledenvereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers ga je ook werken voor de labels Kruiswerk Zorgcollectief en Zlimthuis. Op deze manier krijg je te maken met allerlei diverse facetten en zal iedere dag er anders uitzien! Ieder label vraagt namelijk weer om andere uitdagingen voor marketing en communicatie.

Om te voorzien in de behoefte van onze doelgroep(en), zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten en diensten die de levenskwaliteit verder verhogen. Bestaan ze niet, dan ontwikkelen we ze zelf. Met gespecialiseerde organisaties. Livelife is dan ook een echte netwerkorganisatie. Voor het testen van de nieuwe producten en diensten maken we gebruik van ons regionale netwerk. Is het goedgekeurd, dan wordt het landelijk uitgerold.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Livelife

Bij Livelife zijn we altijd op zoek naar nieuwe creatievelingen. Studenten die zelfstandig kunnen werken, initiatief tonen en graag in een team werken.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Livelife

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
088-1717301 088-171**** Toon
Locatie
Doetinchem