JYSK

Doetinchem

Over JYSK

Bedrijfsactiviteiten van JYSK

JYSK is een internationale retailketen die “alles voor de woning” verkoopt en eigendom is van oprichter Lars Larsen, die in heel Denemarken bekend staat als de toonaangevende verkoper van het land die altijd wel “een goede aanbieding” heeft.

In 1979, toen hij zijn eerste winkel opende in Aarhus, de op een na grootste stad in Denemarken – de winkel is er nog steeds, overigens – koesterde Larsen heel wat ambities, al had hij nooit verwacht dat zijn bedrijf zo snel zou groeien. Larsen opende met succes diverse vestigingen van JYSK Sengetøjslager (tot 2001 de officiële naam van de winkel) in heel Denemarken. Later stak hij de grens over naar buurland Duitsland, waar hij in 1984 zijn eerste winkel opende.

Tegenwoordig telt de JYSK-groep wereldwijd ongeveer 2.400 vestigingen in de volgende 44 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Nederland, Slowakije, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, IJsland, Canada, Groenland, de Faeröer, Estland, Letland, Litouwen, Oekraïne, Kosovo, Bulgarije, Kazachstan, Roemenië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Slovenië, Macedonië, Kroatië, Italië, Spanje, Bosnië-Herzegovina, China, Servië, Armenië, Indonesië, Montenegro, Griekenland, Singapore, Albanië, Vietnam, Malta, Portugal en Georgië.

Het woord “JYSK” is altijd onderdeel geweest van de bedrijfsnaam, en dat was geen toeval. In het Deens verwijst “JYSK” naar alles wat of – net als Lars Larsen zelf – iedereen die afkomstig is van het schiereiland Jutland. Het woord wordt vaak geassocieerd met bescheidenheid, degelijkheid en eerlijkheid – drie waarden die Larsen zelf hoog in het vaandel voert. JYSK staat voor betrouwbaarheid, en een deal is een deal.

Bedrijfscultuur bij JYSK

JYSK is trots op het geven van goede zorg aan onze werknemers door te helpen om persoonlijke doelen te bereiken. Met een goede inzet en een ‘kunnen’ instelling zijn jouw mogelijkheden oneindig. We werken samen om wederzijdse verwachtingen te creëren voor jouw carrière bij JYSK.

Bring dedication and meet possibilities

‘Bring dedication and meet possibilities’ is de titel en het kader voor onze Employee Promises, die drie onderverdelingen heeft. Alle drie definiëren onze beloften naar onze werknemers – en ze beschrijven wat JYSK een aantrekkelijke plek maakt om te werken.

Strong teams. Great commitment.

JYSK is een high-speed organisatie met uitgebreide betrokkenheid in alle opzichten. Dit betekent dat je je kan verheugen op een uitdagende en spannende werkdag waar je deel uitmaakt van een sterk team dat werkt als eenheid:

Je kan op je team rekenen
Er wordt naar jouw input geluisterd
Je wordt betrokken bij team inspanningen

Our structure and concepts. Create opportunities.

JYSK heeft een sterk en bewezen bedrijfsconcept dat werkt. Dit geef jouw tijd en energie om jouw persoonlijke inzet te verbeteren:

Je hebt meer tijd voor klanten
Je weet wat, wanneer en hoe
Je hebt duidelijke doelen
Je voelt je voorbereid

When you grow, we grow

Bij JYSK richten we ons op jouw carrière, wensen en potentieel. We hebben top-of-the-line training en we hebben als doel om onze eigen talenten te ontwikkelen:

Je kan een eigen carrière maken
Je krijgt on-the-job training
Je zult aan onze interne trainingsprogramma’s deelnemen
We brengen jou de vaardigheden als jij de juiste houding hebt

Stage lopen, afstuderen of werken bij JYSK

De JYSK Values zijn de kernwaarden die de gedrag en houding omschrijven, die we van jou als medewerker bij JYSK verwachten. Onze waarden zijn samengevat in drie woorden om zo alle JYSK werknemers er aan te herinneren hoe ze zich moeten gedragen – zowel tegenover onze klanten als tegenover elkaar. We geloven in goed ondernemerschap, goede collega’s en een collectieve geest.

TRADESMAN

Servicegericht: Ik zet de klant centraal en handel naar hun behoeftes.
Kostenbewust: Ik gebruik de middelen op een slimme manier en vermijd onnodige kosten. We zijn een kostenbewust bedrijf en verkopen artikelen tegen lage prijzen.
Betrouwbaar: Ik kom mijn beloftes na. Afspraak is afspraak.
Doelgericht: Ik werk hard om de doelen van mijzelf en van mijn team te bereiken.
Professioneel: Ik ben goed in wat ik doe en heb een vakkundige instelling en aanpak.

COLLEAGUE

Hulpvaardig: Ik help graag en ik sta altijd klaar om een stapje extra te doen.
Wederzijds respect: Ik ga respectvol met mijn collega’s om.
Flexibel: Ik kan goed met veranderingen omgaan. Ik help mijn collega, ook zonder eigenbelang.
Open, eerlijk en recht door zee: Ik zeg de dingen zoals ze zijn, zonder poespas, op een open en eerlijke manier.
Positief: Ik denk in kansen en niet in problemen.

CORPORATE SPIRIT

Betrokken: Ik ben betrokken, maak het verschil en draag bij aan het team.
Loyaal: Ik sta achter JYSK en mijn collega’s, zowel in goede als moeilijke situaties.
Coöperatief: Ik ben gretig om samen te werken met verschillende functies en posities.
Het recht en de plicht om voor je mening uit te komen: Ik geef input om ons bedrijf te verbeteren, dit is mijn recht en plicht.
JYSK ambassadeur: Ik laat zien dat ik er trots op ben om “JYSK blauw bloed” te hebben.

Aanvullende informatie

Wij bieden je een breed scala aan functies (o.a. oproepkracht, verkoopmedewerker, assistent bedrijfsleider, store manager) en carrièremogelijkheden aan. Al onze posities zijn voorzien van een professionele opleiding. Zet je in en je bent op weg naar een boeiende carrière in een wereldwijd retail bedrijf!

Op onze website (http://startyourcareer.jysk.nl/) vind je alle openstaande vacatures in Nederland.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door JYSK

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
0263552803 026355**** Toon
Locatie
Doetinchem