Intersnack Nederland

Doetinchem

Over Intersnack Nederland

Bedrijfsactiviteiten van Intersnack Nederland

“Aan de havenstraat in Doetinchem is het hoofdkantoor en één van de fabrieken van Intersnack Nederland b.v. gevestigd. In totaal hebben wij 3 vestigingen in Nederland. Wij zijn onderdeel van de Intersnack Group en deze heeft nog eens 25 vestigingen in totaal 12 landen! In Doetinchem zijn wij voornamelijk bezig met het verwerken van pinda’s en noten. Daarnaast maken wij ook pindakaas. Wij hebben de grootste pindakaas fabriek van Europa! Voor deze werkzaamheden zijn veel grondstoffen nodig. De meeste pinda’ s komen uit Argentinië en Brazilië, de cashewnoten uit India, en de macadamia noten uit Australië.

Producten die wij nog meer produceren zijn pinda’s, borrelnoten, cashewnoten, amandelen, pecannoten, en halffabricaten. Deze producten worden verkocht onder de merken Jack Klijn, Pom-Bår, Millies en Chio. Bekende producten van deze merken zijn: Jack klein borrelnoten en suikerpinda’s, de Pom-Bar zoutjes in de vorm van beertjes en de Heartbreakers; zoutjes in de vorm van hartjes. Deze producten liggen in bijna alle winkels in Nederland! Ook verzorgen wij de noot en pinda -huismerkproducten voor verscheidende supermarktketens. Kortom, onze producten zijn in de meeste winkels volop aanwezig!”

Bedrijfscultuur bij Intersnack Nederland

Bij Intersnack Doetinchem werken meer dan 200 mensen. Daarvan werken er zo’ n 120 in de productie. De overige werknemers zijn voornamelijk op kantoor aan het werk. Wat erg leuk is aan het werken bij Intersnack is dat je bezig bent met tastbare producten die je in verschillende winkels kunt terug vinden!

Wat het ook zo interessant maakt is dat wij rekening moeten houden met alle wereldwijde ontwikkelingen. Zo komen onze grondstoffen uit alle windstreken waardoor wij rekening moeten houden met bijvoorbeeld geldkoersen, oogsten, wetgevingen en politieke ontwikkelingen uit verschillende landen. Deze punten kunnen allemaal invloed uitoefenen op onze eindproducten. Uiteraard is de consument het belangrijkst in de gehele schakel. Deze moet uiteindelijk ons product wel willen kopen. Daarom streven wij naar continue verbeteringen en zijn wij ook erg actief als het gaat om productinnovaties! Bij Intersnack zijn uiteraard ook doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden om een opleiding te volgen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Intersnack Nederland

Wij willen graag dat onze werknemers – tegen hectiek kunnen – streven naar continue verbeteringen – flexibel zijn – kunnen werken in een kantoortuin – zelfstandig zijn

Sfeerbeelden Intersnack Nederland

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
0314 370726 0314 37**** Toon
Locatie
Doetinchem