Inteqnion B.V.

Aalten

Over Inteqnion B.V.

Bedrijfsactiviteiten van Inteqnion B.V.

Inteqnion is gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en implementeren van besturingssystemen binnen de proces industrie. Meer dan 20 jaar ervaring maken van Inteqnion een betrouwbare partner, die klantgerichte oplossingen levert volgens de laatste technische ontwikkelingen. Bovendien beschikt Inteqnion over de kennis en het vakmanschap om op maat gemaakte oplossingen te kunnen bieden.

De besturingssystemen van Inteqnion worden gebruikt door producenten over de hele wereld, die technische ondersteuning krijgen vanuit ons kantoor in Aalten. Alle oplossingen die Inteqnion levert worden gekenmerkt door degelijkheid en betrouwbaarheid. Kortom, Inteqnion staat voor kwaliteit. De besturingen die Inteqnion voor de proces industrie levert beslaan niet alleen de complete processen. Inteqnion levert ook besturingen voor machines, om deze in een stand-alone of geïntegreerde omgeving te laten functioneren.

Binnen ons bedrijf zijn de volgende disciplines aanwezig:
• Ontwerp van elektrische installaties
• Bouw van besturingskasten
• PLC Besturingen
• Automatisering (batch management systeem)
• Visualisatie van het productieproces
• Oplossingen op maat
• Long-distance support

Bedrijfscultuur bij Inteqnion B.V.

Bij Inteqnion werk je in een jong enthousiast team. Wij werken regelmatig met stagiaires van Saxion Hogeschool en Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Naast stagiaires werken wij ook met trainees van Fast Forward (Saxion). Ook met enkele jaren werkervaring kun je bij ons goed terecht. Wij bieden alle ruimte voor jouw ontwikkeling!

Stage lopen, afstuderen of werken bij Inteqnion B.V.

Wij zoeken gedreven talenten met een passie voor kwaliteit en duurzaamheid! Kom jij ons team versterken? Kijk op onze website of stuur dan nu jouw open sollicitatie . Uiteraard kun je ookf reageer op onze vacatures via Achterhoek Werkt. Als jij in ons profiel past, dan nemen wij contact met je op.

Video

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Inteqnion B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0543 - 49 44 66 0543 - 49 4**** Toon
Locatie
Aalten