Herwers Groep

Neede

Over Herwers Groep

Bedrijfsactiviteiten van Herwers Groep

Missie
De Herwers Groep is een no-nonsense dealerorganisatie in Oost Gelderland die met de merken Dacia, Hyundai, Nissan, Mitsubishi, Renault en Herwers Occasions op duurzame wijze het beste en breedste pakket wil bieden op het gebied van mobiliteit en waar klanten en medewerkers zich door de laagdrempeligheid en het transparant zaken doen thuis voelen.

Historie
Omstreeks 1937 is de basis voor de huidige dealerorganisatie gelegd in Hengelo Gld.
In 1971 zijn wij als Nissan dealer gestart en hebben in 1978 onze bedrijfsactiviteiten verder uitgebreid met vestigingen in Doetinchem, Zevenaar en Zutphen.
In 1999 respectievelijk 2004 zijn wij in Zutphen het dealerschap van Mitsubishi respectievelijk Hyundai gaan vertegenwoordigen.
Tussen 2000 en 2002 is onze organisatie verder gegroeid door overname van 3 Renault vestigingen in Doetinchem, Neede en Zevenaar.
In de periode 2011 – 2013 heeft er een verdere uitbreiding plaatsgevonden in Apeldoorn en Deventer met 2 vestigingen voor de merken Hyundai & Nissan.
In 2016 hebben wij 2 nieuwe Hyundai vestigingen geopend in Arnhem en Doetinchem.

De Herwers Groep omvat nu 9 vestigingen.

Bedrijfscultuur bij Herwers Groep

“Herwers werkt actief samen met regionale onderwijsinstellingen om de instroom van jeugdige werknemers te bevorderen. Herwers streeft er dan ook naar dat 10% van het totale personeelsbestand vertegenwoordigd wordt door leerlingen en stagiaires met het doel ze in- en doorstroomperspectief te bieden binnen onze organisatie dan wel binnen onze branche.

Onze leerlingen en stagiaires beschouwen wij vanaf de eerste dag als gelijkwaardige collega, zij maken immers vanaf dat moment onderdeel uit van onze organisatie en bepalen samen met al onze medewerkers het succes van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn het gezicht van onze organisatie. Het is daarom essentieel dat ook leerlingen en stagiaires zich thuis voelen binnen onze no-nonsense organisatiecultuur.

Ons uitgangspunt; als onze medewerkers – inclusief leerlingen en stagiaires – dát doen waar ze goed in zijn, ervaren zij plezier in hun werk en dragen dit uit naar onze klanten. Dat is typisch Herwers.”

Stage lopen, afstuderen of werken bij Herwers Groep

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collegae met alerte instelling en pro-actieve werkhouding dat gericht is op service, kwaliteit, resultaat en beschikken over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Herwers Groep

Sector
Handel en dienstverlening
Locatie
Neede