HappyNurse

Doetinchem

Over HappyNurse

Bedrijfsactiviteiten van HappyNurse

HappyNurse is een ondernemende en snel groeiende thuiszorg- en uitzendorganisatie. Wij vinden dat zorg beter kan, want een Happy Nurse betekent een Happy Patiënt.

Vanaf ons kantoor naast de mooie molen van Doetinchem zijn we een betrokken partner voor zorginstellingen in heel Gelderland. Sinds 2013 alweer, zijn de HappyNurses van vestiging Doetinchem werkzaam binnen psychiatrie, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen en justitiële instellingen. Door onze kennis van de wereld waarin wij ons werk doen, zijn wij goed in staat om in te spelen op de behoeften van zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers. Wij zijn voor zorginstellingen een duurzame partner die graag meedenkt over oplossingen in de personele bezetting en staan 24/7 voor onze partners klaar. Onze mensen maken daarin het verschil. Zij zijn het, die met hun ervaring iedere dag weer de beste zorg verlenen! Voor medewerkers zijn wij een betrokken werkgever die er graag voor zorgt dat onze “Happy Nurses” happy zijn en blijven.

Bedrijfscultuur bij HappyNurse

Bij HappyNurse bepaal jíj je agenda. Je plant jouw eigen diensten in door te reageren op oproepjes in een app. Zo is werk heel goed te combineren met jouw privéleven. Daarnaast kunnen wij ons zo voorstellen dat je nog niet precies weet wat je wil (want je hebt je diploma net gehaald!) en kun je dus ervaring opdoen op verschillende afdelingen om erachter te komen waar jij het liefst werkt.

Stage lopen, afstuderen of werken bij HappyNurse

HappyNurse zijn, wat houdt dat nou eigenlijk in?

Jij bent de collega die afdelingen uit de brand helpt met jouw komst! Je bepaalt je eigen agenda en hierdoor is je werk perfect te combineren met je privéleven en de werkdruk zeer acceptabel. Je kan veel ervaring opdoen op verschillende werkplekken, maar heb je het naar je zin op een werkplek en wil je daar graag je uren werken? Ook dat kan bij HappyNurse!

Bedrijfsvideo HappyNurse

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door HappyNurse

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Gezondheidszorg en -welzijn
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
0880700200 088070**** Toon
Locatie
Doetinchem