Giesen Coffee Roasters

Ulft

Over Giesen Coffee Roasters

Bedrijfsactiviteiten van Giesen Coffee Roasters

Giesen Coffee Roasters is een Nederlands familiebedrijf dat meer dan 30 jaar geleden is gestart als een metaalbewerkingsbedrijf. In 2006 is besloot de familie Giesen om van richting te veranderen en zich uitsluitend te gaan richten op de productie van kwalitatief hoogwaardige koffiebranders.
En zo zijn we gestart met Giesen Coffee Roasters. Met volledige toewijding proberen we de beste koffiebranders te producerenin het hoogste kwaliteitssegment voor winkels, koffiebranderijen
en industriële doeleinden.

Door het hoge kwaliteitsniveau en de uitstekende service van het support team is Giesen Coffee Roasters één van de topmerken in koffiebranders.Zelfs na 30 jaar ervaring blijven we focussen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en het toepassen van de nieuwste technieken. Innovatie is bij Giesen Coffee Roasters niet alleen een woord maar een doel dat bedrijfsbreed gedragen wordt.

Inmiddels worden onze branders gebruikt door barista’s en koffiebrand kampioenen over de hele wereld en hier zijn wij trots op. Door nieuwe technieken toe te passen, produceren wij koffiebranders waar je met meer controle koffie kan branden dan elk andere koffiebrander in de markt.

Bedrijfscultuur bij Giesen Coffee Roasters

Ook al is Giesen Coffee Roasters een welbekend merk en hebben we inmiddels een wereldwijd distributienetwerk, onze mentaliteit blijft informeel en we behouden onze no-nonsense aanpak. Onze focus ligt op de productie van koffiebranders van de hoogste kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten. Niet meer, maar zeker ook niet minder. Hiervoor werken we hard, richten we ons op kwaliteit en zijn we altijd bereikbaar om de beste service te geven aan onze klanten.

We zijn altijd op zoek naar talent. Kijk voor ons actuele vacatureaanbod op: http://www.werkenbijgiesen.nl/.

Sfeerbeelden van Giesen Coffee Roasters

Bedrijfsvideo Giesen Coffee Roasters

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Giesen Coffee Roasters

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
101 tot / met 200 medewerkers
Telefoonnummer
0315-745020 0315-74**** Toon
Locatie
Ulft