Flynth adviseurs en accountants

Doetinchem

Over Flynth adviseurs en accountants

Bedrijfsactiviteiten van Flynth adviseurs en accountants

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving.

Met  ruim 1.600 medewerkers en zo’n 50 locaties zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.

Bedrijfscultuur bij Flynth adviseurs en accountants

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor.

Bij Flynth werken bevlogen professionals en maak je deel uit van multidisciplinaire teams, waar je echt wordt gezien en gehoord.

Werken bij Flynth betekent jezelf kunnen ontwikkelen. Bij ons kun je diverse trainingen volgen, waarmee jij je talenten kunt versterken. Ook typisch Flynth: een goede werk-privébalans. Je kunt bij ons bijvoorbeeld parttime werken, flexibel je werktijden indelen en thuiswerken. Geen file, geen stress! Wij werken in enthousiaste, multidisciplinaire teams, waarin je heel collegiaal met elkaar omgaat.

Geen regio in Nederland of er is wel een Flynth-vestiging. Voor jou een uitgesproken kans om in je eigen regio aan de slag te gaan. Zo kun jij voor lokale en regionale ondernemers het verschil maken in jouw eigen regio.

Aanvullende informatie

Wil jij een stage of afstudeeropdracht bij ons doen? Dit kan op alle vakgebieden. Je bent bij ons verzekerd van een uitstekende begeleiding en een brede kennismaking. Dat geldt ook voor starters.

Sfeerbeelden van Flynth adviseurs en accountants

Bedrijfsvideo Flynth adviseurs en accountants

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Flynth adviseurs en accountants

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
088 236 7234 088 236 **** Toon
Locatie
Doetinchem