Electrocar BV

Beek

Over Electrocar BV

Bedrijfsactiviteiten van Electrocar BV

Electrocar BV levert en ontwikkelt elektrisch aangedreven werkvoertuigen voor de professionele markt in de Benelux en een deel van Duitsland. Wij leveren diverse elektrische personen- en goederenvoertuigen, aanhangwagens en speciale toepassingen voor de zakelijke markt en (semi-)overheden. Daarnaast ontwikkelen wij de Cargolev lichte elektrische voertuigen. Electrocar BV is sterk vertegenwoordigd in diverse branches, zoals de stadslogistiek, gemeenten, luchthavens, recreatie, industrie, zorg en de facilitaire branche.

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.electrocar.eu en volg ons op LinkedIn: https://nl.linkedin.com/company/electrocar-bv

Bedrijfscultuur bij Electrocar BV

Dagelijks werkt een enthousiast team van 20 mensen vanuit onze locatie in Beek (Gemeente Montferland) aan elektrische mobiliteitsoplossingen. Er heerst een open werksfeer met fijne collega’s. Werken bij Electrocar BV betekent werken binnen een dynamisch bedrijf dat in een groeimarkt volop in ontwikkeling is.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Electrocar BV

We nodigen juist ook jonge, gedreven medewerkers die zich verder willen ontwikkelen uit om te solliciteren. We zijn niet alleen op zoek naar medewerkers met een technische opleiding en achtergrond, maar ook richting commercie en marketing. We bieden veelzijdige functies met veel mogelijkheden binnen een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Electrocar BV is daarnaast een erkend leerbedrijf en biedt stages en leerbanen aan.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Electrocar BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0316-200095 0316-20**** Toon
Locatie
Beek