Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek

Lichtenvoorde

Over Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek

Bedrijfsactiviteiten van Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek

Dusseldorp denkt aan de werkomgeving van haar medewerkers. Jouw voorkeuren worden gerealiseerd en we proberen samen een manier te vinden waarmee je je stage of startersfunctie zo goed en effectief mogelijk benut. Klanten werken graag met ons om onze professionaliteit en ervaring in het vak. En door de tijd heen hebben we ons vakgebied geperfectioneerd. Zo worden we elke dag weer een stukje beter in wat we doen.

Bedrijfscultuur bij Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek

Wij hechten waarde aan professionele samenwerking, maar ook aan een ontspannen samenwerking, waar het soms ook gezellig mag zijn. Doen wat je belooft is bij ons meer dan een slogan, wij hechten veel waarde aan een betrouwbare samenwerking. Met de opdrachtgever, maar natuurlijk ook met elkaar binnen het bedrijf en met onze leveranciers en onderaannemers. Samen staan wij sterk.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek

We zijn altijd op zoek naar leergierige talenten die willen leren tijdens hun functie. Of het nou een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie is, het is altijd belangrijk om je eigen initiatieven uit te spreken en samen willen groeien met het bedrijf.

Bedrijfsvideo Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0544488488 054448**** Toon
Locatie
Lichtenvoorde