Ducona Holland

Aalten

Over Ducona Holland

Bedrijfsactiviteiten van Ducona Holland

Op 1 maart 1991 werd Ducona Holland BV opgericht. Wij zijn gestart in een klein huurpand. Vanaf 1995 is de sprong gemaakt naar het nieuwe state-of-the-art pand aan de Eerste Broekdijk in Aalten. In 2007 is fase 2 gerealiseerd en is ons pand uitgebreid naar de huidige maatstaven. Fase 3 ligt al klaar met nog 11.000m² onbebouwde grond .

Inmiddels hebben we 25 jaar ervaring in de PET-industrie en zijn we actief op diverse gebieden van de markt. Onze specialismen zijn PET-verpakkingen voor frisdrank, verse sappen, bier, sauzen, dressings, chemie en detergenten. Ducona Holland b.v. kan door onze jarenlange ervaring en zorgvuldig uitgezochte partners uw ideën verwezenlijken.

Als het nog niet bestaat, maken wij het voor u met ons hoogwaardige machinepark. Laat Ducona uw partner zijn voor de ontwikkeling van nieuwe modellen!

Bedrijfscultuur bij Ducona Holland

Als PET-flessen producent is de food markt erg belangrijk voor Ducona. Dit dragen we dan ook graag uit naar onze klanten en hebben voedselveiligheid hoog in het vaandel staan. Ducona heeft binnen deze certificering het hoogst mogelijke gehaald, namelijk level A. Een bevestiging van de werkwijze en het kwaliteitsniveau wat Ducona als PET-flessen producent nastreeft.
Wat is BRC-IoP?
Naast de norm voor de productie van levensmiddelen heeft BRC ook een norm ingevoerd voor de producenten van verpakkingsmateriaal voor levensmiddelen, dit is de BRC-IoP. BRC-IoP staat voor British Retail Consortium – Industry of Packaging.
De BRC-IoP norm is samengesteld op basis van bekende principes, standaarden en normen die toegepast worden voor de evaluatie van de toeleveranciers en is toegespitst op de productie van verpakkingsmaterialen.
De norm is opgebouwd uit een evaluatie checklist (waarin de intentie en de eisen zijn gespecificeerd) en een evaluatie protocol. Eisen worden gespecificeerd op de volgende gebieden:

• Organisatie
• Gevaren en risico beheerssysteem
• Technisch managementsysteem
• Normen voor de productieomgeving
• Beheersing van verontreinigingen
• Personeel

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Ducona Holland

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
0543 - 47 7114 0543 - 47 **** Toon
Locatie
Aalten