Dozon B.V.

Borculo

Over Dozon B.V.

Bedrijfsactiviteiten van Dozon B.V.

Dozon is een vooruitstrevende technische groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, meubelbeslag, ventilatietechniek, gereedschappen, machines en aanverwante producten die de professionele bouwwereld en gerelateerde branches belevert.

Bedrijfscultuur bij Dozon B.V.

Wij vinden het van groot belang dat onze medewerkers in een uitdagende en betrokken werkomgeving hun functie met plezier kunnen uitoefenen. Wij stellen ons ten doel om onze klanten te ontzorgen, zodat een ongestoord productieproces gewaarborgd is. Wij denken met onze klant mee, ontwikkelen logistieke concepten, blijven onze (vak-)kennis ontwikkelen en komen onze afspraken na. Wij garanderen onze klanten de juiste oplossing, op het juiste moment, op de juiste plaats.

Dozon wil in 2018 uitgegroeid zijn tot een top 3 speler in de regio Oost en Midden Nederland. We anticiperen daarom op marktontwikkelingen om ons iedere keer weer te onderscheiden binnen de markt.

We hebben vestigingen in Doetinchem, Zevenaar, Enschede, Lichtenvoorde, Haaksbergen, Ede, Veenendaal en Tiel. Het logistieke centrum, alsmede de divisies interieurbouw en kozijnen en ondersteunende afdelingen zijn gevestigd in Doetinchem.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Dozon B.V.

Wij zoeken enthousiaste, gemotiveerde medewerkers die zelfstandig kunnen werken en leergierig zijn. Heb jij de Achterhoekse D’RAN mentaliteit? Dan pas je bij ons!

Sfeerbeelden van Dozon B.V.

Bedrijfsvideo Dozon B.V.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Dozon B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0314-350687 0314-35**** Toon
Locatie
Borculo