De Variabele

Doetinchem

Over De Variabele

Bedrijfsactiviteiten van de Variabele

Wij houden ons bezig met schilderwerk, beglazing, restauratie, renovatie, verbouwingen en adviseren. Ook inspecteren van vastgoed behoort tot onze werkzaamheden. Mocht er iets mankeren aan een gebouw dan gaan we samen met de woningbouwvereniging, gemeente en bv. architecten een plan opstellen wat er moet gebeuren. Ook beschikken wij over een werkplaats. Hier proberen we zoveel mogelijk voorbereidend werk te doen. Hierbij moet worden gedacht aan spuitwerk en timmerwerk. Ook leveren wij voor enkele vestigingen van de Gamma gespoten materialen als deuren en lijsten die vervolgens bij de Gamma worden verkocht. Daarnaast verzorgen wij het totaal pakket aan onderhoudsdiensten voor bijvoorbeeld Site woondiensten.

Burgers van der Wal houdt zich ook bezig met innovatieve diensten. Een mooi voorbeeld hiervan is de warmte lamp. Door middel van deze warmte lamp droogt de verf sneller waardoor er efficiënter kan worden gewerkt. Bij ons werken veel mensen met kennis van verschillende vakgebieden. Zo hebben we veel schilders en timmerlieden in dienst maar ook het nodige kantoorpersoneel die zich bezighouden met administratie, calculatie, planning en werkvoorbereiding.

Bedrijfscultuur bij de Variabele

Werken bij Burgers van der Wal is werken in een platte, innovatieve en betrouwbare organisatie met een goede werksfeer. Er is veel persoonlijk contact tussen de werknemers. Het door ons bedachte Jaar-model zorgt voor stabiliteit voor de werknemers. Doordat veel van onze werkzaamheden seizoengevoelig zijn ontstaat er vaak een cyclische werkloosheid. Dit houdt in dat er niet altijd genoeg werk in de winter is voor onze werknemers. Door het door ons bedachte jaarplan zorgen we er voor dat onze werknemers niet tijdelijk in de WW hoeven.

Hoe gaat dit in zijn werk? Al onze medewerkers die een uitvoerende functie hebben werken in de zomerperiode een half uur langer door. Deze uren worden opgespaard en krijgen ze in de winter terug als vakantiedagen. Op deze manier kunnen we al ons personeel aanhouden en hoeven ze niet in de WW. Dit geeft de werknemer zekerheid, ook in de winter!

Ook zorgen we ervoor dat onze werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen zoals communicatie- en klanttevredenheidscursussen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden! Daarnaast organiseren we veel dingen voor het personeel. Zo organiseren we iedere winter een kerstviering feest en organiseren we in de zomer vaak een barbecue.

Stage lopen, afstuderen of werken bij De Variabele

Een nieuwe werknemer van Burgers van der Wal moet representatief zijn. Daarnaast moeten onze schilders opgeleid zijn en in het bezit zijn van een diploma: gezel of minimaal aspirant gezel.

Aanvullende informatie

* Burgers van der Wal werkt samen met de Schilderschool. Leerlingen kunnen werken bij Burgers van der Wal, en tegelijkertijd een opleiding volgen op een van de locaties van de Schilderscool. Mocht de samenwerking met de leerling van beide kanten bevallen dan is er een grote kans dat de leerling kan blijven werken bij Burgers van der Wal, na afronding van zijn of haar opleiding.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door De Variabele

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
51 tot/met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0800-7107 0800-**** Toon
Locatie
Doetinchem