Copal Handling Systems

's-Heerenberg

Over Copal Handling Systems

Bedrijfsactiviteiten van Copal Handling Systems

Copal Handling Systems te ‘s-Heerenberg ontwikkelt en produceert container los-, sorteer en pallettiseer systemen. Met deze unieke en innovatieve systemen is het mogelijk om containers zonder enige fysieke belasting (vol)automatisch te lossen. Copal maakt gebruik van de laatste high-end technologie, waardoor het bedrijf wereldwijd voorloper in de markt en pionier op het gebied van container handlingsystemen is. De Copal-systemen reduceren de operationele kosten drastisch en de fysieke belasting van medewerkers ingrijpend. Alle Copal-systemen dragen bij aan de duurzaamheid en het MVO-beleid van een onderneming.

Copal Handling Systems is een innovatief bedrijf, dat nooit stilstaat en altijd bezig is met nieuwe ontwikkelingen. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een enthousiast en professioneel team van vakmensen. Werken bij Copal Handling Systems betekent werken in een dynamische, internationale en leerzame omgeving, met een open en informele sfeer.

Bedrijfscultuur bij Copal Handling Systems

Copal Handling Systems is een jong, groeiend bedrijf, dat innoveert en continu investeert in de laatste technische ontwikkelingen.

Er heerst een open en warme bedrijfscultuur waarin nieuwe collega’s snel worden opgenomen. Gedreven professionals werken met de nieuwste technieken en er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Naar ideeën wordt altijd geluisterd, er is veel ruimte voor overleg en initiatieven worden gewaardeerd.

Er wordt hard en doelgericht voor klanten gewerkt maar er is ook ruimte voor geintjes en een borrel af en toe.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Copal Handling Systems

Je kunt op vacatures reageren door je CV en motivatie te mailen naar Copal Handling Systems, ter attentie van Lieke Dullaert, e-mailadres: l.dullaert@copalgroup.com. Ook staan we altijd open voor enthousiaste gekwalificeerde potentials die van aanpakken weten.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Copal Handling Systems

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0314667855 031466**** Toon
Locatie
's-Heerenberg