Bronkhorst High-Tech BV

Ruurlo

Over Bronkhorst High-Tech BV

Bedrijfsactiviteiten van Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV werd opgericht in 1981 en biedt nu het meest uitgebreide programma aan thermische massadoorstromingsmeters en –regelaars. Er kan een keuze worden gemaakt uit talrijke uitvoeringen van zowel standaard als klantspecifieke instrumenten voor toepassing in laboratoria en industrie, inclusief ruimtes met explosiegevaar. Het meetbereik voor deze instrumenten kan worden gekozen vanaf 0-0,7 mln/min tot 0-10000 m3n/h voor gassen en vanaf 0-30mg/h tot 0-20kg/h voor vloeistoffen.

Bronkhorst’s Coriolis doorstromingsmeters en -regelaars zijn geschikt voor zowel gassen als vloeistoffen met een meetbereik tussen 0,4-20g/h en 6-600kg/h. Voorts levert Bronkhorst High-Tech drukmeters en –regelaars met een minimum bereik van 0-100 mbar en een maximum van 0-400 bar. De meest recente ontwikkeling betreft een serie ultracompacte meters en regelaars voor doorstroming en druk op basis van microchipsensoren.

Bedrijfscultuur bij Bronkhorst High-Tech BV

Uitdagend werk in een innovatieve, internationale omgeving. Veelal werk in teamverband bij een familiebedrijf dat de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers ook belangrijk vindt.

Sfeerbeelden van Bronkhorst High-Tech B.V.

Bedrijfsvideo Bronkhorst High-Tech BV

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Bronkhorst High-Tech BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
+31 (0)573 45 88 00 +31 (0)573 45 8**** Toon
Locatie
Ruurlo