BrimaPack

Ulft

Over BrimaPack

Bedrijfsactiviteiten van BrimaPack

BrimaPack ontwerpt en bouwt oplossingen voor het oogsten, verpakken, sorteren en coderen van groenten en fruit en is uitgegroeid tot één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten in deze sector. Wij bouwen enkelvoudige verpakkingsmachines tot complete oogstsystemen bestaande uit autonome voertuigen (elektro-hydraulisch), eventueel voorzien van een uitgebreide verpakkingslijn. De machines en (rups)voertuigen worden specifiek ontwikkeld voor de verwerking van o.a. ijsbergsla, broccoli en diverse koolsoorten.
Binnen BrimaPack kunnen wij naast de assemblage ook veel productie werkzaamheden zelf intern uitvoeren bij de aanmaak van onze lijnen en voertuigen.

Bedrijfscultuur bij BrimaPack

Wij hebben een deskundig en betrokken team breed opgeleide medewerkers. Medewerkers hebben een brede verantwoordelijkheid door de complexiteit van de werkzaamheden. Wij stimuleren en ondersteunen groei van onze medewerkers door opleidingen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij BrimaPack

Wij zoeken nieuwsgierige medewerkers met een een brede belangstelling voor techniek die passen bij onze Achterhoekse nuchterheid en willen bijdragen aan onze wereldwijde internationale ambities.

Bedrijfsvideo BrimaPack

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door BrimaPack

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0315-640444 0315-64**** Toon
Locatie
Ulft