Bribus BV

Dinxperlo

Over Bribus BV

Bedrijfsactiviteiten van Bribus BV

Bribus BV is een gerenommeerde keukenproducent die zich richt op verschillende doelgroepen in de zakelijke markt. We hechten enorm veel waarde aan duurzaamheid. Sterker nog; wij willen voorlopen op het gebied van duurzaamheid. We zijn continu op zoek naar mogelijkheden om zo verantwoord mogelijk keukens te produceren; van het gebruik van duurzame grondstoffen tot recycling en hergebruik. Wij koppelen vakmanschap aan de modernste productietechnologieën.

Bedrijfscultuur bij Bribus BV

Als collega bouw je mee aan de toekomst van Bribus, maar ook aan jouw toekomst. Investering in persoonlijke talentontwikkeling is bij Bribus dé sleutel. We werken niet met kant-en-klare talentontwikkelingstrajecten, maar blijven constant in gesprek met onze werknemers.

We kiezen het ontwikkelingstraject dat bij jou past; van interne opleidingen (zoals BHV, EHBO, Heftruckbewijs) en trainingen bij machineleveranciers tot en met externe opleidingen bij diverse onderwijsassistentes.

Bij Bribus zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Vind je geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet verwelkomen we je binnenkort alsnog in ons team!

Sfeerbeelden van Bribus BV

Bedrijfsvideo Bribus BV

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Bribus BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
0315657174 031565**** Toon
Locatie
Dinxperlo