BINX Smartility

Groenlo

Over BINX Smartility

Bedrijfsactiviteiten van BINX Smartility

BINX Smartility is een bouw en installatie bedrijf uit Groenlo. Traditioneel gezien zijn de bouw en installatie altijd losse schakels in een keten geweest. Onze visie is dat je alleen de beste prestaties kunt leveren als je échte integratie toepast in het traject van ontwerp, realisatie en onderhoud. Hierbij benaderen we het proces niet als keten, maar als koord, waarbij er geen schakels gebruikt worden, maar vezels die van begin tot eind in elkaar gevlochten zijn voor een sterk geheel. Zo draagt iedere partij voortdurend bij aan een krachtige prestatie over de hele afgesproken looptijd.

BINX bouwt aan UAG-GV projecten door het heel Nederland. Het integreren van technologie – en ICT in het bijzonder – in de bedrijfs- en productieprocessen zorgt voor een onvoorstelbare groei in kwaliteit én rendement. Wij zetten slimme technologie in om de communicatie tussen alle partijen makkelijker en transparanter te maken. Om logistiek efficiënt te laten verlopen, faalkosten tot een minimum te beperken en om gebouwbeheer makkelijker en voorspelbaar te maken. Wij denken niet na maar vóór. Het resultaat is glashelder: Snelle, transparante communicatie, efficiënte processen, hoge kwaliteit in uitvoering met een strakke tijd- en budgetbewaking maar ook proactief onderhoud. Dát noemen we Smartility.

Bedrijfscultuur bij BINX Smartility

BINX Smartility bouwt UAV-GC projecten door heel Nederland. Op dit moment hebben bouw wij aan projecten in Doetinchem, Tilburg, Uden, Genderingen en Arnhem. Omdat we bouw- en installatieschakels hebben geïntegreerd, vindt er een betere afstemming plaats tussen beide. Bovendien zijn de communicatielijnen kort en kan er sneller worden geschakeld. Door inzet van ICT, VR en AR krijgt bouw een hele andere beleving niet alleen voor ons BINX maar ook voor opdrachtgevers en co-makers waarmee wij samenwerken.

Sfeerbeelden van Binx Smartility

Bedrijfsvideo BINX Smartility

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door BINX Smartility

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
06 40563496 06 4056**** Toon
Locatie
Groenlo