BAX Advocaten en Belastingkundigen

Doetinchem

Over BAX Advocaten en Belastingkundigen

Bedrijfsactiviteiten van BAX Advocaten en Belastingkundigen

Bax advocaten belastingkundigen legt zich als gespecialiseerd kantoor, volledig toe op de full service juridische en belastingkundige ondersteuning van ondernemers, overheden en non-profit instellingen in Oost-Nederland. Heeft u een juridisch of fiscaal probleem, wij zeggen u toe met oplossingen te komen. Wij willen namelijk onze lijfspreuk ‘Bax, recht voor je zaak’ eer aan doen! Wij van Bax bedienen hoofdzakelijk ondernemingen.

Ondernemingen kunnen bij ons terecht voor zaken die betrekking hebben op bijna alle rechtsgebieden en fiscale aangelegenheden. Van ondernemingsrecht tot bestuursrecht en van belastingrecht tot estate planning. Daarnaast hebben wij ook 2 advocaten die alles afweten van personen-en familierecht. Hoe gaan onze advocaten te werk? Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. In een goed gesprek worden de problemen besproken. Alle feiten proberen wij door middel van een gesprek en beschikbare gegevens naar boven te krijgen. Vervolgens bespreken wij deze met de klant. Als deze daadwerkelijk zijn vastgesteld moeten we een oplossing proberen te bedenken. Dit kan betekenen dat we over moeten gaan tot een procedure.

Het kan ook zijn dat we de klant alleen advies geven over bepaalde zaken, zoals bijvoorbeeld over een reorganisatie of over vergunningen. Onze fiscalisten zijn voornamelijk bezig met het fiscaal optimaliseren van het ondernemen. Zo kunnen ze advies geven wat betreft ondernemingsstructuren, belastingaangiftes of een procedure volgen bij de fiscus. De combinatie van zowel advocaten als fiscalisten komt niet veel voor bij advocatenkantoren. Als een advocaat, fiscaal advies wil over een zaak dan kan hij dit snel krijgen. Andersom geldt uiteraard precies hetzelfde. Daarnaast proberen wij onze klanten een duidelijk advies mee te geven. Hiermee onderscheidt Bax zich!

Bedrijfscultuur van BAX Advocaten en Belastingkundigen

Werken bij Bax advocaten belastingkundigen betekent werken met korte communicatielijnen en goede arbeidsvoorwaarden. In onze dienstverlening zijn wij ambitieus, snel, kordaat, adequaat, efficiënt, effectief en vooral proactief. Dit verwachten wij ook van onze medewerkers, zonder daarbij de balans tussen werk en vrije tijd uit het oog te verliezen. Werken bij Bax advocaten belastingkundigen betekent ook samenwerken in een prettige, informele en collegiale sfeer. Die goede sfeer wordt nog eens versterkt door de gezamenlijke wekelijkse lunch, borrels en diverse kantooruitjes. Zo zijn wij het afgelopen jaar met een grote groep collega’s wezen skiën!

Stage lopen, afstuderen of werken bij BAX Advocaten en Belastingkundigen

Het profiel waar een werknemer aan moet voldoen is sterk afhankelijk van de functie. Algemeen gezien moet een werknemer sociaal vaardig zijn, een klant op een goede manier kunnen bedienen, gezond verstand hebben, oplossingsgericht zijn en zowel juridisch goed als praktisch goed. Daarnaast moeten stagiairs een duidelijk doel voor ogen hebben en een idee hebben wat ze bij Bax willen leren.

Aanvullende informatie

Bax is druk bezig met het samenstellen van een opleidingsplan voor HBO- en WO- Rechten studenten. Stagiairs krijgen de kans om in het 2e jaar enkele dagen mee te lopen bij Bax. In deze paar dagen krijgt de stagiair onder andere een case voorgelegd. Mocht deze periode van beide kanten bevallen dan nodigen wij de student uit om in het 4e jaar voor een langere periode terug te komen. Na deze periode kijken wij of de student een meerwaarde zou kunnen zijn voor ons advocatenkantoor. We zouden dan kunnen overgaan tot het aanbieden van een overeenkomt! Op deze manier investeren wij in studenten en in Bax.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door BAX Advocaten en Belastingkundigen

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0314-375500 0314-37**** Toon
Locatie
Doetinchem