ARA Aalten

Aalten

Over ARA Aalten

Bedrijfsactiviteiten van ARA Aalten

ARA Aalten is sinds 1961 ontwerper, engineer en producent van geavanceerde mechatronica en besturingssystemen voor industriële productieprocessen. ARA is onderdeel van de NiVoGe groep uit Aalten en richt zich als partner op een totaalaanpak in besturingssystemen van elektronica en elektro tot plaatwerk en montage.

Bij ARA is er een eigen R&D afdeling en vormt er de kern van ARA. Wij denken actief mee met onze klanten gedurende het gehele ontwikkelingstraject. Gedurende het ontwikkelingstraject stellen wij ons echt als partner op van onze klant. Wij hebben door de kleine mensgerichte organisatie een persoonlijke aanpak die wordt gewaardeerd door onze klanten.

Werken bij ARA Aalten

Een open sollicitatie waarderen wij. Als jij interesse toont in onze organisatie dan zullen wij bekijken of en op welke termijn er mogelijkheden voor jou zijn. Als wij geen vacatures hebben, maar jouw CV is interessant dan bewaren wij jouw gegevens in onze CVmap zodat wij jou kunnen benaderen zodra er een nieuwe vacature ontstaat.

Bedrijfscultuur bij ARA Aalten

ARA heeft een informele, prettige en ambitieuze werksfeer. Wij willen samen met het team het optimale resultaat voor de klant bereiken. Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen door o.a. bijscholing. De Achterhoekse mentaliteit van het bedrijf past bij jou!

Aanvullende informatie

Je bent collegiaal en wil samen met jouw collega’s het optimale resultaat bereiken voor de klant. Jij staat open voor bijscholing en ontwikkeling.

Sfeerbeelden van ARA Aalten

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door ARA Aalten

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0543 472 501 0543 472**** Toon
Locatie
Aalten