Adviesbureau Bongers/Jansen

Gaanderen

Over Adviesbureau Bongers/Jansen

Bedrijfsactiviteiten van Adviesbureau Bongers/Jansen

Adviesbureau Bongers/Jansen is een middelgroot onafhankelijk adviesbureau op het gebied van installatietechniek, duurzaamheid,energie, brandpreventie en bouwfysica.
Wij bieden deze advisering niet alleen aan architecten en ontwikkelaars, maar ook aan eindgebruikers, zoals scholen, industrieën, overheden, banken, ziekenhuizen en woningcorporaties.
Vanuit onze vestiging in Gaanderen verzorgen wij onze adviezen door heel Nederland.

Bedrijfscultuur bij Adviesbureau Bongers/Jansen

Bongers/Jansen is een werkgever die veel geeft om zijn werknemers, dit blijkt uit de kansen en opleidingsmogelijkheden die aangeboden worden. Werknemers hebben volop de kans om door te groeien binnen het bedrijf.
De installatietechniek is een branche die zich in rap tempo ontwikkeld. We hebben te maken met nieuwe vraagstellingen vanuit de markt, maar ook met nieuw beleid van de overheid. De uitdaging zit in het zo goed mogelijk adviseren van onze klanten, waarbij we niet alleen kijken naar de huidige situatie, maar ook flexibel moeten zijn naar de toekomst toe.

Zie ook: https://www.bongers-jansen.nl/projecten-nieuws/medewerkers-aan-het-woord/

Stage lopen, afstuderen of werken bij Adviesbureau Bongers/Jansen

Adviesbureau Bongers/Jansen heeft diverse vacatures. In de vacatures wordt vaak kennis en ervaring gevraagd. We bieden echter ook de mogelijkheid aan startende werknemers om zich verder te scholen op onze vakgebieden en binnen het bedrijf te groeien in een mooie uitdagende functie.

Voor vacatures zie:
https://www.bongers-jansen.nl/over-ons/carriere-bij-bongers-jansen/vacatures/

Aanvullende informatie

Wij willen graag dat onze werknemers zich thuis voelen binnen Bongers/Jansen. Wij stimuleren hen zich verder te ontwikkelen, te scholen en tot ontplooiing te komen.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Adviesbureau Bongers/Jansen

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0315-325847 0315-32**** Toon
Locatie
Gaanderen