Actemium

Doetinchem

Over Actemium

Bedrijfsactiviteiten van Actemium

Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt en onderhoudt industriële processen. Door onze marktgerichte kennis en gedreven aanpak zijn wij in staat om veelomvattende projecten tot een succes te brengen. Wij vormen een netwerk van specialisten die samen met jou de industriële prestaties van uw productieproces willen verbeteren.

Ons netwerk bestaat uit 300 business units die voor 100% aan de industrie zijn toegewijd. Deze business units bevinden zich in 40 landen ter wereld en meestal vlakbij jou in de buurt.
Actemium is actief in alle fasen van de levenscyclus van uw industriële processen: van advisering en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Onze specialisten bieden jou relevante voorstellen op maat, gericht op langdurige samenwerking als partners.

Bedrijfscultuur bij Actemium

Ben jij gek op techniek en wil jij je loopbaan in beweging brengen én houden? Herken je kansen en durf je die ook te benutten? Dan is werken bij Actemium misschien iets voor jou! Bij ons krijg je de ruimte om te vertrouwen op je eigen kwaliteiten. Natuurlijk wél met een open mind voor de kennis en ervaring van je collega’s. Samen met hen werk je elke dag opnieuw aan de vooruitgang van onze klanten. Want zonder beweging staat alles stil.

Werken bij Actemium is met honderden ondernemende technische professionals iedere dag opnieuw de beste automatiseringsoplossingen bedenken, realiseren en onderhouden. Voor verschillende opdrachtgevers in de industrie. Voor brouwerijen, oliemaatschappijen en producenten van (dier)voeding. Maar ook voor farmaceutische bedrijven, distributiecentra, machinebouwers, waterschappen en de chemische industrie.

Stage lopen, afstuderen of werken bij  Actemium

Wij zoeken voortdurend technisch talent
Nieuwsgierig hoe jij je carrière bij Actemium in beweging kunt zetten? Bekijk dan eens onze actuele vacatures, stageplaatsen en afstudeeropdrachten op https://werkenbij.actemium.nl/
Staat er op dit moment voor jou geen passende functie bij? Bezoek dan onze vacaturepagina later nog eens, of volg onze updates op Facebook of LinkedIn.
Heb je andere vragen over werken bij Actemium? Stuur dan een mail naar werken@actemium.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanvullende informatie

Werken bij Actemium is ook verantwoordelijkheid nemen voor je carrière. En dat betekent bij ons:
– jezelf ontwikkelen,
– afwisselende projecten uitvoeren en
– zelf vorm geven aan je werkzaamheden
Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je vormt een team met je collega’s en bent daarin gelijkwaardig aan elkaar. Je bekijkt zaken kritisch, maar wel met het doel anderen te inspireren en bewegen. In iedere functie en op elk niveau. Vanuit onze eigen en unieke ‘way of life’ bieden we jou een werkomgeving waarin jij je eigen kansen creëert en pakt. En waarin je ook verantwoordelijkheid draagt. Voor projecten, klanten, collega’s én jezelf.

Sfeerbeelden van Actemium

Bedrijfsvideo Actemium

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Actemium

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
06-51858816 06-5185**** Toon
Locatie
Doetinchem